Cursussen voor beginners

Cursussen voor beginners
Geïnteresseerd in bridge?

De Pijnackerse Bridgeclub
leert iedereen gratis bridgen.

Vanaf 10 september 2018 geeft de Pijnackerse bridgeclub PBC een cursus Startersbridge aan beginners. Zes weken lang leert u spelenderwijs en onder begeleiding de basis beginselen van het bridgespel. Dit alles kost u helemaal niets.

Op 6 maandagavonden in september en oktober  kunt u hier aan deelnemen. Na deze zes weken bepaalt u of u het bridgespel leuk vindt en verder wilt gaan. U wordt dan voor € 92,50 tot eind 2019 lid van de bridgeclub. U krijgt dan twee bridgecursussen van ieder twaalf avonden om het bridgespel goed onder de knie te krijgen. U betaalt alleen voor het les materiaal.  Het hele seizoen van september tot juni speelt u onder begeleiding. En u doet mee aan de gezellige bridgedrives binnen de vereniging, zoals de Sinterklaas-, de Kerst- en de Paasdrive. Na één seizoen kunt u als goede bridger al meedoen aan de Zomerdrives.

Met een vaste partner is bridgen erg fijn. Het is niet noodzakelijk. Via deze cursus kunt u natuurlijk ook een bridgepartner vinden, waarmee u samen dit prachtige spel onder de knie gaat krijgen en op de bridgeclub gaat spelen.

De locatie is nog niet bekend waar  op maandagavond 10 september om 19.30 uur een groep van maximaal 40 bridgers begint. Na zes weken  wordt de eerste en in het voorjaar van 2019 de tweede biedcursus  gehouden. Op de maandagavonden tussen  de eerste en tweede cursus en na de tweede cursus  speelt U mee op de bridgeclub in het Parochiehuis, Oostlaan 38A.

Bent u geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar inf 'apenstaart' pijnackersebridgeclub.nl of bel Jos Streng, 015-3698389, Cynthia Bakker 015-3693008 of Klaas Munneke 015-3610056. Meer kunt u lezen op de website www.pijnackersebridgeclub.nl.

Wees er snel bij want vol is vol.