Zomeravond informatie

11 december 2017 14:24

Zomerdrives 2017

Zomerdrives, zomerse prijzen
De zomeravonddrives van de Pijnackerse Bridgeclub worden in het Parochiehuis gespeeld. Op maandag- en donderdagavond wordt gestreden om het felbegeerde kistje met groente, de prachtige plant, beide uit de kassen van Pijnacker, of om de heerlijke fles wijn. Natuurlijk staat de eer voorop en speelt de gezelligheid een heel belangrijke rol.

Toch kun je ook meesterpunten verdienen! Na tien avonden wordt er een finale gespeeld. Iedereen is geplaatst voor de finale.

Van deze elf avonden wordt een superklassement opgemaakt. De beste vijf scores en de score van de finale worden bij elkaar opgeteld.  En natuurlijk zijn er ook prijzen voor de winnaars van dit klassement.

Iedereen kan meedoen. Het inschrijfgeld is € 5 per paar voor leden en € 7  voor niet-leden.

De drives beginnen om 20.00 uur. Dus als je een kwartier van te voren aanwezig bent om je aan te melden dan kun je mee doen.